Asus Zenfone 5Z Fiyatı Ne Kadar?

1
133

Telefon almak isteyen sıkı takipçiler bu haberimiz sizler için. Asus Zenfone 5Z fiyatı belli oldu. Uzun süredir merak konusu olan Asus Zenfone 5Z fiyatı lansman ile tanıtıldı.

Asus firmasının gerçekleştirmiş olduğu lansmanda Zenfone 5Z ön sipariş için telefonun fiyatının ne kadar olacağını belirtti. Zenfone takipçileri fiyatları görünce inanamadılar!

Asus Zenfone 5Z Fiyatı

MWC 2018 kapsamında Asus ‘un bu cep telefonu ilk olarak kullanıcılara duyurulmuştu. Asus ‘un en son amiral gemisinin bir çok yenilikçi özelliği bulunmakta. Asus zenfone 5z’nin özellikleri kısaca şunlar: Qualcomm yonga setini kullanması, çerçevesiz ekran, ekran kasa oranı %90, daha küçük sensör ile daha fazla sensör, Zenimoji özelliği, arka tarafda bulunan kameranın 120 derecede geniş çekimler yapabilmesi, yapay zeka uygulamalarıyla performans artışında kaydadeğer artış.

Asus Zenfone 5Z Türkiye fiyatı 3.699 TL olarak belirlendi. Bu fiyata sahip olacağınız zenfone 5z ‘nizin özellikleri 64 GB depolama alanı ve 6 GB RAM olacak. Asus zenfone 5z fiyatı ön siparişe özel 3.299TL olarak belirtildi. Oldukça uygun fiyatlı olan Asus ‘un amiral gemisi tercih edilebilecek cihazlardan bir tanesi ileriki dönemlerde dolarda yaşanacak artışın fiyatı arttırılabileceği siz değerli okurlarımıza belirtiriz.

Asus Zenfone 5z Özellikleri (Teknik)

  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 845
  • İşletim Sistemi: Android 8.0 Oreo
  • Depolama: 64, 128, 256 GB
  • Arka Kamera: 12 MP Sony IMX 363 Ayrıca 4 yönlü optik sabitlemede mevcut!
  • Pil: 3300 mAh
  • Ön Kamera: 8 MP, f/2.0

1 COMMENT

  1. Asus bilgisayar da favori markamdı bir dönem, kendime Lenovo enişteme Asus almıştım, ama telefonda sanki bilgisayar kadar iyi değiller, ben samsung note 3 alırken zenfone alan arkadaşım üzerine kaç telefon değişti sonunda samsung aldı, ama sanırım biraz daha ucuz olsa kullanılabilinir, bence bu kadar etmiyor seobig’den slmlar

LEAVE A REPLY

Yorumunuzu Girin
İsminizi Girin