iPhone 8’i Artık Kırmızı Alabileceksiniz!

0
200

Yanlış duymadınız Apple artık kırmızı iPhone 8’de satıyor!

Evet doğru! Yanlış duymadınız hepimizin de bildiği üzere Apple’ın geçtiğimiz yıl büyük bir merakla beklenen ve çıkışı yapılan iPhone 8, iPhone8 Plus ve iPhone X modelleri vardı. Belirli olarak iPhone 8 serisinde Altın-Beyaz-Siyah renkleri olmasına kıyasla X modelinde sadece siyah-beyaz seçeneği vardı. Artık kırmızı iPhone 8 alabileceksiniz!

iPhone 8 Red [Kaynak: The Verge]
iPhone 8 Red [Kaynak: The Verge]
Normal renklerine kıyasla (PRODUCT)Red™ modelleri çok daha çekici bulunduğu söylenen Apple ürünlerinde bildiğimiz üzere (PRODUCT)Red™ bütün ürünlere verilen paralar Apple’ın yardım kuruluşuna gidiyor ve HIV/AIDS’li kişiler için büyük bağış ortamı oluşuyor.

Böyle güzel bir sistem ile başarılı biçimde ilerleyen Apple’ı tebrik ederken yeni duyurduğu Kırmızı iPhone 8 modelleri de gözden kaçmıyor. Gerçekten göz alıcı bir kırmızı ve fiziksel olarak da tatlı bir duruşu var. Söylentilere göre Apple önümüzdeki senelerde (PRODUCT)Red™ iPad ve MacBook modellerini de duyuracak, tabii ne kadar doğru bilemeyiz.

Henüz ne yazık ki iPhone X için böyle bir seçenek bulunmasa da Silikon ve Deri seçeneği ile iki farklı kırmızı (PRODUCT)Red™ ürün temin edebilirsiniz.

Product Red Silicon iPhone X Case
Product Red Silicon iPhone X Case

İlerleyen günlerde yaşanacak olan her gelişme için sitemizi takipte kalın! Beğenmeyi ve yorumlamayı unutmayın!

LEAVE A REPLY

Yorumunuzu Girin
İsminizi Girin