PUBG Sunucuları Çöktü!

0
153

PUBG Sunucuları Çöktü!

İlk olarak 23 Mart 2017 tarihinde hayatımıza giren ve PC oyuncularının yeni gözdesi olan PlayerUnknown’s Battlegrounds çıktığı tarihten yaklaşık 3 ay sonra 4 milyondan fazla kopya satabilen, her ne kadar eksik yanlarıda olsa CS:GO gibi Köklü bir oyunu tahttan indiren oyunumuz 25.03.2018 tarihinde bizleri bu kez olumsuz bir durum ile şaşırttı.

Son günlerde mobil versiyonunun çıkması ve sosyal medyada yaptığı reklamlar ile tekrar gündeme gelen Player Unknown’s Battlegrounds dünya genelinde bugün 16:00 sularında raporlar yağmaya başladı, oyuna giriş yapmak isteyen kullanıcılar ise bu durumdan oldukça şikayetçi görünüyor.

Farklı ülkelerden gelen raporlamalar ise bu sorunun sadece ülkemizde değil dünya genelinde ortaya çıktığını gösteriyor. Henüz Blue Hole Studio tarafından bir açıklama yapılmadı fakat bu sorun giderilmez ise tepkiler çığ gibi büyüyecek gibi gözüküyor.

Henüz daha oyunun PC sürümündeki oyuncularını memnun etmemişken mobil oyunun versiyonunu çıkarmak ne kadar mantıklı olabilir diye düşünmüyor da değiliz. Her ne kadar içinde olduğumuz durum ortada olsa da çıkardığı mobil sürüm ile eski ivmesini yakalamayı başaran Blue Hole Studio, bakalım bu başarıyı daha ne kadar bir süre devam ettirebilecek? Oyuna yeni eklenecek olan ve görüntüleri sızdırılan 4X4 Ada Map ‘i ile yaşanan sorunların bir ilgisi olduğunu düşünmeye başlayan bazı oyuncular ise yeni haritayı görmek için sabırsızlanıyor.

PUBG Çekilişimize Katılmak İçin : https://goo.gl/H1siwS

LEAVE A REPLY

Yorumunuzu Girin
İsminizi Girin