Fast&Furious The Game Sesleri Geliyor!

1
1047

14 Nisan 2017 tarihinde 8.filmi ile vizyonda adını tekrarlatan ünlü film Hızlı ve Öfkeli serisinin oyunu çıkacağı duyuruldu.

İngilizcesi Fast & Furious ; Türkçesi ise Hızlı ve Öfkeli olan 7 filmlik serinin bildiğiniz üzere 8.filmi 14 Nisan tarihinde bu yıl çıkışını sağlamıştı. Sonra da bir duyuru gelmişti ve patron çıldırdı diyerek büyük bir sevinç yaşamıştık. Çünkü serinin 9. ve 10. filmi çıkacaktı. Böylece seri 10 filmlik bir seri haline gelecekti.

Spor arabalarla hız ve gerilim tutkunlarının sevdiği seri Hızlı ve Öfkeli 8. filmi ile beraber büyük bir gişe almıştı. Tabii hepimiz 9.filmini beklerken beklenmedik bir haber geldi. Project CARS 2’nin geliştirici firması Slightly Mad Studious, Hızlı ve Öfkeli serisinin oyununu yapacağını bildirdi. Yapımından sorumlu olacak Slightly Mad Studious’un yapacağı kategori de yarış olacak.

Slightly Mad Studious’un kurucusu yani CEO’su lan Bell, ünlü haber sitesi Eurogamer ile yaptığı röportaj sırasında bu serinin oyununu yapacağını söylemişti. Yani film sahneleri birkez daha oyun içinde de gösterilecek ve oyunculara eski filmleri hatırlatacak şekilde olacak. Eurogamer ile röportaj yaparken Need for Speed oyunu hakkında konuşunca önemli bir sır ortaya çıkmış oldu.

Eurogamer ile yaptıkları röportajda bir filmin şirketiyle 6 yıllık bir anlaşma sağladıklarını ve önümüzdeki 6 yıl boyunca inanılmaz şeyler olacağını bildiren Slightly Mad Studious: “Need for Speed oyununun kopyaladığı film bir Holywood filmidir. Onlar sadece filmi kopyaladılar. Biz ise filmin şirketiyle 6 yıllık bir anlaşma sağladık. Önümüzdeki 6 yıl boyunca anlaşmamızla inanılmaz şeyler olacak.“

Project CARS 1 ve Project CARS 2 olarak 2 oyunluk bir simülasyon oyunu serisi yapan Slightly Mad Studious, Hızlı ve Öfkeli hakkında önemli planlarının da bulunduğunu böylece söylemiş oldu. Simülasyon oyunlarının dışında diğer oyun kategorisi yani ona benzer olan yarış kategorisine de adımını atacak bu firma yapacağı yeni oyunda film bazlı sahneler kullanacak. Böylece yarış kategorisinde de Slightly Mad Studious ismi oldukça sık duyulacak. Ayrıca isminin yanı sıra oyunları da inanılmaz bir rol oynayacak.

Need for Speed’e hem rakip hem de onun üstünde yüksek bir görünüm kazanacak olan bu oyun hakkında bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak Slightly Mad Studious’un belirttiğine göre önümüzdeki 6 yıl boyunca inanılmaz bir oyun çıkacağı kesin.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Yorumunuzu Girin
İsminizi Girin