2500 TL Altı Fiyat Performans Akıllı Telefonlar

0
155

Öncelikle merhabalar, bu yazımızda sizler için daha doğrusu telefon alacak arkadaşlar için 2500 TL altı fiyat performans akıllı telefonlar konusunda bilgi vermek istedik. Umarım işinize yarar.

  2.500 TL -2.000 TL Arası

OnePlus 5T

 

Bu telefonu listemiz de olmasının nedeni; Snapdragon 835 ile Adreno 540’ın birbirine eşsiz uyumu ve üzerine bide 6/8 Gb Ram seçeneğinin olması. Ayrıca  bu özellikleri sağlayan telefon olan; 5T’yi 2.500 Tl civarında bulabilirsiniz.

 Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi, listede olmazsa olmaz. Hatta listeyi baştan aşağıya Xiaomi ile doldurulabilir.İşlemci ve grafik kartı üstte de belirttiğimiz telefon modelleri ile aynı. Ancak Xiaomi Mi 6’dan farklı olarak 8 Gb Ram’li modeli bulunuyor. Ekran kasa oranı olarakta rakplerini geride bırakan; Xiaomi Mi Mix 2 maalesef kamerası Mi 6 kadar iyi değil. Fiyat olarak ise 64 Gb model için 2.300 TL civarı.

 

Samsung Galaxy Note Fan Edition

 

Bir zamanların patlayıcı olarak da adlandırılan telefon modeli olan; Note 7’nin yenilenmiş hali. Gerek kutusu ile olsun, gerek performansı ile de göz dolduran telefonumuzun fiyatı ise; 2.200 TL civarında.

 2.000 TL – 1.500 TL Arası

Xiaomi Mi 6

 

Listemize yeniden Xiaomi ile devam ediyoruz Aynı OnePlus 5T de olduğu gibi Snapdragon 835 ile Adreno 540’ı kullanan telefonumuz maalesef ki 8 Gb Ram’li modeli bulunmuyor. Ama yine de günlük ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayabilecek bir telefon modeli. Fiyatı ise 64 Gb için 1800 TL civarı.

 

Lenovo Moto Z

 

Listemizde bu telefonu bulundurmamızın sebebi; garanti isteyen arkadaşlar  için uygun bir telefon modeli olması. Performansına değinecek olur isek; yukarıda sıraladığımız telefonlar kadar güçlü değil ancak yine de günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek seviyede. Telefon 1.600 TL civarında satış etiketine sahip.

 

Xiaomi Mi Note 3

 

Tasarımı her ne kadar Mi 6’ya benzese de önemli diyebileceğimiz farklar var. Mesela kamerası daha iyi, işlemcisi daha kötü, ekran boyutu daha büyük. Genel olar söyleyeceklerimiz bu kadar. Telefonun fiyatı ise; 1.500 TL civarı.

 

1.500 TL – 1.000 TL Arası

 

Xiaomi Mi A1

Xiaomi’nin ilk Android One projesini destekleyen telefon olan; Mi A1 kamera olarak da çok iyi. Performansı ise günlük kullanımda yeterli seviyede. Fiyatı ise; 1.100 TL civarı.

ZTE Nubia Z17 Mini

 

 

ZTE firması her ne kadar ülkemizde tanınmasa da gayet başarılı ürünler üretiyor. Bu telefon da onlardan birisi. Ancak alacak arkadaşların ROM atmasını öneririz. Fiyatı ise; 1.100 TL civarı.

 

Bu yazınında burada sonuna geliyoruz. Bir daha ki yazıda görüşmek üzere hoşçakalın.

LEAVE A REPLY

Yorumunuzu Girin
İsminizi Girin