2018 Yakın Tarihte Çıkacak En iyi Oyunlar Listemiz

0
178

Herkese merhaba ben Salih bugün size 2018 yılında çıkacak ve oyuncuların merakla beklediği,2018 Yakın Tarihte Çıkacak En İyi Oyunlar listemiz ve yazı sonundaki videomuz ile sizlerleyiz.

Hadi başlayalım;

Assassin’s Creed: rokg Remastered (PS4, Xbox One) – 20 Mart

Xbox 360 ve PlayStation 3’e en son çıkan Assassin’s Creed oyunu, 11 Kasım 2014’te yayınlanan Assassin’s Creed Rogue idi. Aynı tarihte Unity, Xbox One ve PlayStation 4 için yayınlanmış ve seriyi yeni nesil donanıma taşımıştı.
Ubisoft, Rogue’un elden geçirilmiş “remastered” sürümünün Xbox One ve PlayStation 4 için yayınlanacağını duyurdu. Bu sayede PlayStation 4 sahipleri oyunu ilk kez oynama şansı bulacak olsa da, Xbox One sahipleri geriye dönük uyumluluk sayesinde oyunu oynayabilmişlerdi.
Standart Xbox One ve PlayStation’da 1080p çözünürlüğünde çalışacak olan Assassin’s Creed Rogue Remastered, Xbox One X ve PlayStation 4 Pro’da 4K çözünürlüğünde çalışacak. Oyun, remaster sürümlerde her zaman yer alan “geliştirilmiş ortam işleme, görsel efektler ve dokular” gibi yeniliklerle geliyor. Oyun için sunulan eklenti paketlerinin tümü, remaster’da ücretsiz olarak yer alacak. Bu paketler içerisinde ek görevler, silahlar ve kişiselleştirme aksesuarları bulunuyordu. Buna ek olarak Ubisoft, Bayek’in kıyafetlerini Assassin’s Creed Origins’den remaster’a taşıyor.
Assassin’s Creed Rogue Remastered 20 Mart’ta oynanabilir hale gelecek.

 

A Way Out (PC, PS4, Xbox One) – 23 Mart

A Way Out 23 Mart 2018 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin) platformları için çıkış yapacak.
A Way Out bir co-op aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu sebeple de oyunu yalnızca online veya offline çok oyunuculu şekilde oynayabileceğiz, A Way Out’da herhangi bir tek oyunculu mod bulunmuyor.
Brothers – A Tale of Two Sons’ın yapımcılarından, hapishaneden kaçmaya çalışan iki mahkumdan birini kontrol edeceğiniz özel bir ortak macera oyunu A Way Out. Nefes kesen firar girişimi, daha önce gördüklerinize veya oynadıklarınıza benzemeyen, sürpriz ve duygusal bir maceraya dönüşüyor. A Way Out, iki oyuncuyla oynanması gereken bir deneyim. Oyuncular, hapishaneden kaçarak özgürlüğe kavuşmak için iş birliği yapan Leo ve Vincent adlı iki ana karakterden birini kontrol edecek. Birlikte yaptığınız seçimlerin sonuçlarıyla yüzleşirken güven duygusunu keşfedeceksiniz. Friend pass ücretsiz deneme özelliğini kullanarak tüm deneyimi arkadaşlarınızla ücretsiz oynayın.

Far Cry 5 (PC, PS4, Xbox One) – 27 Mart

Bugüne kadar bizi dünyanın dört bir köşesine sürükleyen, hatta tarih öncesi çağa götüren Far Cry serisinin yeni adresi bu kez gerçek bir yer değil, tamamen hayali bir dünya. Tabii ki hayali olması fantastik olması anlamına gelmiyor. 27 Mart’ta çıkacak Far Cry 5’te kendimizi tam bir Amerikan kasabasında bulacağız. Oyunun geçtiği Hope County’nin açık dünyasına dalmadan önce -serinin tarihinde ilk kez olmak üzere- kendi karakterimizi yaratabileceğiz. Şerif yardımcısı olarak amacımızsa kendini seçilmiş kişi ilan eden Joseph Seed’in kasaba üstünde kurduğu hakimiyete son vermek olacak.

 

God of War (PS4) – 20 Nisan

Kratos’un yıllardır bitmek bilmeyen mücadelesi bu kez bambaşka bir yola giriyor. 2005 yılında PS2 için çıkan ilk oyundan itibaren bizi saf aksiyon peşinde sürükleyen God of War, bu kez Kratos ile daha yakın bir bağ kurmamızı sağlayacak. Bunun nedeniyse oyunda Kratos’un yanı sıra oğlu Atreus’un da yer alıyor olması. Oğlunu hem koruyan, hem de eğiten Kratos’un yeni macerasındaki önemli değişikliklerden biri de serinin tümüne konu olan Yunan mitolojisinin yerini Nors mitolojisinin alıyor olması.

 

Dark Souls Remastered (PC, PS4, Xbox One, Switch) – 25 Mayıs

Oyun içinde zorluğu ile oyuncuları delirten ve global olarak bir fenomen haline gelen aksiyon rolu yapma oyunu Dark Souls, yeni bir sürüm ile oyuncuların karşısına çıkacak. FromSoftware tarafından geliştirilen ve Dark Souls Remastered adını alan yeni oyunun, yüksek çözünürlüğü ile oyuncuları etkilemesi bekleniyor.
Karakterlerini geliştirmenin oyuncuların elinde olduğu ve geniş silah, zırh ve büyü seçeneklerinin olduğu yeni sürüm yine Lordran merkezinde gerçekleşecek. Grafik olarak gelişmiş bir güncellemeyle gelen yeni oyun, PC, PlayStation 4 Pro ve Xbox One X oyun konsollarında saniyede 60 kare ve 4K hizmet sunacakken, Nintendo Switch oyun konsolunda saniyede 30 kare ve 1080p hizmet sunacak. Nintendo Switch platformunda ilk defa oynanabilecek yeni güncellemeli oyun, 25 Mayıs tarihinde tüm platformlarda oyuncularla buluşacak.

 

Insurgency: Sandstorm (PC, PS4, Xbox One)

Hali hazırda Steam üzerinde yoğun ilgi gören taktiksel FPS oyunu Insurgency’nin devamı niteliğindeki Insurgency: Sandstorm, New World Interactive ve Focus Home Interactive’in yaptığı sürpriz açıklama ile duyuruldu.
Sandstorm, New World Interactive’in yeni gözdesi olacak. Çıkmadan önce hayranlarına ve bekleyenlere tek kişilik ve kooperatif modlar sözü veren yapımcı ise bundan şimdilik vazgeçtiğini belirtti ve Insurgency: Sandstorm’da ilk başta çevrimiçi modlara yoğunlaştığını ekledi. Yani anlayacağınız gibi ilk oyunun bir değişik versiyonu olacak.
Yine de hayranlarını üzmek istemeyen New World Interactive, sadece şimdilik çevrimiçi moda odaklanacağını belirtti. Çıkışından birkaç ay sonra söz verilen tek kişilik oyuncu modları ile karşılaşmamız halen mümkün.
Ve hala ne zaman çıkacağı aşikar…

 

Age of Empires 4 (PC)

 

Microsoft Studios Yaratıcı Yönetmeni Adam Isgreen,
“İmparatorluğu büyütmeye devam etmekten ve Relic Entertainment ile Age of Empires serisi için yeni bir oyun üzerinde çalıştığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Relic Entertainment, yüksek kalitede gerçek zamanlı strateji oyunları yaratma konusunda çok zengin bir tecrübeye sahiptir. bu da onları Age of Empires IV’ü geliştirmek için ideal partner yapıyor.
Relic Entertainment ile birlikte çalışacağımızdan dolayı çok heyecanlıyız ve onların Age of Empires serisine yapacakları eşsiz ve heyecan verici katkıyı görmeniz için sabırsızlanıyoruz. Geçtiğimiz 20 yıl boyunca Age of Empires serisine sadık kalan hayranlarımıza çok teşekkür ediyoruz ve serinin yeni oyununu sizlere getirmek için sabırsızlanıyoruz. Gelecekte oyun hakkında paylaşacağımız çok şey olacak, AgeOfEmpires.com’u takipte kalın.”
Çıkış tarihi ve detaylar henüz paylaşılmadı.

VE İŞTE VİDEOMUZ…

LEAVE A REPLY

Yorumunuzu Girin
İsminizi Girin